Jandarma Haberleri 00
Haber
06 Ekim 2021 - Çarşamba 21:59
 
Jandarma Haberleri
En İyi Narkotik Polisi: Anne Isparta'da uyuşturucu operasyonu İnşaat malzemeleri çalan şüpheliler yakalndı
ASAYİŞ Haberi
Jandarma Haberleri

 

En İyi Narkotik Polisi: Anne
      Isparta İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli,  “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında 5 Ekim 2021 tarihinde Lokman Hekim Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde personeli tarafından çocukların uyuşturucu-uyarıcı maddelerden  korunması ve suça sürüklenmesinin önlenmesi konularında öğrenci velilerine ve öğretmenlerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Ayrıca kadın öğretmen ve velilerine  KADES (Kadın Acil Destek) uygulaması tanıtıldı.

 


Isparta'da uyuşturucu operasyonu
     Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Gönen İlçesine bağlı Gölbaşı Köyü'nde bir eve baskın düzenledi. Düzenlenen baskında uyuşturucu kullanırken yakalanan ve aralarında "Uyuşturucu veya madde ticareti yapma ve sağlama" ile  "tehdit" suçlarından 29 yıl 3 ay hapis cezası bulunan T.D. ile E.D, M.D, H.D, M.A ve H.D. yakalandı. Yapılan aramada ise 32 kullanımlık kağıt uyuşturucu, 15 gr kubar esrar, 13 gr metamfetamin, 1 gr bonzai, 13 uyuşturucu hap, 11 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ve 1 pala ele geçirildi.

 


İnşaat malzemeleri çalan şüpheliler yakalndı
     Yakaören Köyü Gölcük Tabiat Parkı'nda 28 Eylül günü B.K'ya ait inşaat malzemelerinin çalınması olayı ile ilgili jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan operasyonda A.T, B.A, E.B ve B.A. isimli şüpheliler saklandıkları adreste yakalandı. Şüpheliler sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı