JASAT'tan kaçamadılar...
Haber
29 Eylül 2021 - Çarşamba 23:07
 
JASAT'tan kaçamadılar...
JASAT'tan kaçamadılar...
ASAYİŞ Haberi
JASAT'tan kaçamadılar...

JASAT'tan kaçamadılar...

 

 


Isparta İl Jandarma Komutanlığına bağlı Atabey ve Gönen  İlçe J.K.lığı sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarını aydınlatmak maksadıyla , Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve İstihbarat ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ;

 

 

Konteyner hırsızlığı şüphelileri yakalandı
Isparta'nın Atabey ilçesinde konteyner hırsızlığı ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Olay 20 Eylül tarihinde meydana geldi. Atabey İlçesine bağlı İslamköy Köyü Kemer ovası mevkiinde M.A'ya ait tarlada bulunan konteynerin çalışanması ile ilgili olarak jandarmanın dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Atabey İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ile birlikte yapılan çalışmalarda E.Y. ve E.B. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Konteyner ise sahibi M.A'ya teslim edildi.

 

 

Su Sayaçlarını Çalan Şahıs Yakalandı
Isparta'nın Gönen ilçesinde 3 su sayacı ve motosikletin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Gönen ilçesine bağlı Koçtepe ve Baladız köylerinde 15 Eylül günü vatandaşlara ait tarlalarda bahçe sulamasında kullanılan 3 su sayacı ile motosiklet çalındı. Jandarmanın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timleri ile yapılan operasyonda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen A.A., N.E. ve A.A. isimli şüpheliler 27 Eylül günü yakalandı.
İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.A. tutuklanırken, A.A ve N.E isimli şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: JASAT'tan, kaçamadılar...,
Yorumlar
Haber Yazılımı