Vali Seymenoğlu'nun Muhtarlar Günü Mesajı
Haber
19 Ekim 2021 - Salı 00:25
 
Vali Seymenoğlu'nun Muhtarlar Günü Mesajı
Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU’nun 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
DİĞER Haberi
Vali Seymenoğlu'nun Muhtarlar Günü Mesajı

Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU’nun
19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı


      Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederken, vatandaşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü vazifesi görmekte, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.
      Devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızla daha çok alakadar olmak, vatandaşlarımızın talep, problem ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili makamlara arz ederek çözüme vesile olmak hususunda daha iyi imkânlara kavuşmuştur.
 
       Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.
 
       Bu vesileyle; hem milleti, hem devleti temsil etme gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutlar, çalışmalarında başarılar diler, en içten selam ve saygılarımı sunarım. 


 
            

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Etiketler: Vali, Seymenoğlu'nun, Muhtarlar, Günü, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı