Yalvaç'ta 30 Ağustos Zaferi Gururla Kutlandı! 00
Haber
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 22:42
 
Yalvaç'ta 30 Ağustos Zaferi Gururla Kutlandı!
Yalvaç'ta 30 Ağustos Zaferi Gururla Kutlandı!
YALVAÇ Haberi
Yalvaç'ta 30 Ağustos Zaferi Gururla Kutlandı!

Yalvaç'ta 30 Ağustos Zaferi Gururla Kutlandı!

 

Türk tarihinin dönüm noktasını teşkil eden ve kurtuluş savaşımızın mihenk taşlarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı.

 

Yalvaç Anlatan Meydanı'nda saat 10:00'da COVİD-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen Törene; Vali Yardımcısı Yalvaç Kaymakam vekili Haluk ŞİMŞEK, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcı vekili Cemal AKBAŞ, Yalvaç Belediye Başkan vekili Murat Deniz ORUÇ, Yalvaç Askerlik Şubesi ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askeri personel, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile meslek odaları başkan ve üyeleri, öğrenciler ve az sayıda vatandaşımızın katıldı.


Yalvaç Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni  Seher Seda DOĞRU'nun sunuculuğunu yaptığı tören, ilk olarak Atatürk Anıtına Kaymakamlık çelengi Vali Yardımcısı Yalvaç Kaymakam vekili Haluk ŞİMŞEK tarafından sunuldu, ardından Yalvaç Belediyesi çelengini Başkan vekili Murat Deniz ORUÇ tarafından sunularak başladı.


Yalvaç Atatürk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Onur ELİBOL eşliğinde saygı duruşu yapılarak İstiklal marşımız okundu. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, Yalvaç Askerlik Şubesi Başkan vekili Atğm. Sabri Tuğberk ÇELEBİ tarafından yapıldı. Atatürk Anadolu Lisesi’nden iki öğrenci tarafından şiirlerin  okunması sonrasında, Kaymakamlık Makamına geçildi.

Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Haluk ŞİMŞEK, makamında 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini kabul etti.

Tebrikat töreni sonrasında Şehit Mustafa ÖNLEMEÇ'in ailesi ziyaret edildi.

 

 

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı