Yalvaç'da Tam Kapanma Sürecinde Denetimler Sürüyor. 00
Haber
11 Mayıs 2021 - Salı 17:03
 
Yalvaç'da Tam Kapanma Sürecinde Denetimler Sürüyor.
Yalvaç'da tam kapanma sürecinde denetimler sürüyor.
ASAYİŞ Haberi
  Yalvaç'da Tam Kapanma Sürecinde Denetimler Sürüyor.

Yalvaç'da tam kapanma sürecinde denetimler sürüyor.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri, Yeni tip koronavirüs (Covid19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulamaya konulan tam kapanma süresince  uygulama noktalarında denetimleri artırdı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü belirli caddeler üzerinde oluşturdukları kontrol noktalarında gelen araçlardaki sürücü ve yanlarında bulunan kişilerin kapanmadan muaf olup olmadıkları konusunda belgeleri kontrol edildi.İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında yer alan meslek grubu çalışanları haricindeki vatandaşlar gerekli uyarıların yapılarak cezai işlem uygulandı.

Yalvaç Emniyet Müdür Vekili D.Ali SARIBAŞ , kentin giriş ve çıkış noktalarında da kolluk birimleri tarafından sıkı denetimler gerçekleştirildiğini belirterek şunları kaydetti: Vatandaşlarımızın salgından korunması amacıyla alınan tedbirler gereği, kısıtlamalara uyulması için sık sık  uyarıldığı. Ancak uyarılarımıza rağmen zaman zaman bazı ihlaller meydana geliyor. Böyle durumlarda da cezai işlem yapmak zorunda kalındığını belirtti.

Ayrıca cadde ve sokaklarda devriye gezerek, açık olan iş yerlerinin kapanmadan muaf olup olmadığını kontrol edildi. Muaf olmayanlar uyarılarak kapatmaları istendi.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yalvaç genelinde denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi..

Kaynak: Editör: Yalvacfm
Yorumlar
0
Haber Yazılımı